Anna Romanek Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 I właśnie o to chodzi, iść tak normalnie, wśród ludzi, co jedzą, ciastka, lody kupują Świat bez wojny I właśnie o to chodzi
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Strasznie prosty i dosłowny przekaz, może by jakoś rozwinąć w sposób żeby się wkradła nutka magii? pozdr./Jay
Anna Romanek Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Oj ,wiem, wiem. To miał być wierszyk prosto z serca. Przyszedł "prosto z przedszkola". Chyba nie powinnam go w ogóle zamieszczać, by nie psuć opinii tej stronie. Przepraszam. Pozdrowionka
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 nie ma za co :) jeśli prosto z serca to znaczy, że trzeba było :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ok zabieg celowy, ale nieprzemawia... bo jeśli chodzi tylko o życie własnym życiem, to chyba marne mamy aspiracje i ambicje... Pozdrawiam Agata
Antoni Leszczyc Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Przesłanie jest, magii mniej. Ale lepsze to, niż udawana magia i brak przesłania :) Pozdrawiam, Antek :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Może nie ma magii, ale czy wszędzie musi ona być? Lubię prostotę i spodobał mi się ten wiersz. Pozdrawiam ciepło Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Anna Romanek Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 I właśnie o to chodzi, żeby każdy wiedział o co chodzi. Cel osiągnięty, choć prawie mnie przepędzono z "podwórka". Arkadiuszu, może pobawimy się razem w piaskownicy? Może tą różową łopatką o której pisze Barbara. Pozdr/Ania
Joanna Łagodna Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Mnie się podoba. Lubię wiersze całkiem bezpośrednie.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 widzę, że mój komentarz wkradł się niczym czarna owca, przepraszam być może źle zrozumiałem
Rekomendowane odpowiedzi