Historia edycji
Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 15 179
@Rafael Marius - @Konrad Koper - dziękuje -
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz czy ta Wioleta ma się z pyszna bo pycha chodzi przed upadkiem czy może raczej się opycha jest pełna smakowitych nadzień a może lubi się rozpychać tudzież upychać smakołyki ewentualnie kocha przepych ile tych pych jeszcze ukrytych -
Przez mariusz ziółkowski · Opublikowano
@Bożena De-Tre Ciekawy jestem czy pisząc ten tekst, miałaś w głowie jakąś melodię, ponieważ znajduję w nim pewien rytm, ślady rymów oraz parę inwersji, co może na to wskazywać...? Pozdrawiam serdecznie. -
Przez Duch7millenium · Opublikowano
@iwonaroma Zasadniczo to powiedziałem tak mojej kobitce, a potem rzuciłem papiery i rzuciłem się do wyra.. leżała tam na brzuchu machając nóżkami w powietrzu; przywitałem ją solidnym klapsem, a później już każdy domyśla się, co było.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez jaś · Opublikowano
@violetta może być tak jak mówisz. Kiedyś rozmawiałem z księdzem emerytem, doktorem kościoła i on powiedział to samo co Ty. Wiesz co ? Usunę to zdjęcie. @violetta otworzyłaś mi szerzej oczy !!!!! Dzięki.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne