Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 5 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 kiedy ją wołam obrażona (nie będzie się zniżać do takiego poziomu ;)) a gdy odchodzę odchodzi od zmysłów zalewa się łzami i szepcze 'proszę...' a prosić umie słodko więc wracam (idiotka!) ona znów buzia w ciup szlifuje piórka do tyłu odrzuca fale wierszy nie patrzy mi w oczy pod nosem coś burczy... i jak tu pisać z kimś tak chimerycznym co stworzę - zaraz wyśmieje gdy postanawiam rzucić poezję krzyczy: 'co się z tobą dzieje?! weź się kobieto do roboty i tak nic innego nie potrafisz więc o co te fochy?!' zgłupieć z nią można lecz bez niej... wiersz się nie klei odkładam pióro smutnieję w tej chwili. zerkam w lustro Wena?! :) nie, to tylko Iwona bez Weny. kompletnie zwierszona. 9
iwonaroma Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Wiersze porzucone cierpią :) coś z nimi faktycznie trzeba zrobić... :) Nie lubisz słowa wena? :) Ja lubię bardzo. Kojarzy mi się z welonem a w dalszej kolejności z... nie, nie ze ślubem :) tylko prosto - z tiulem. Tiul z mgłą, białymi koronkami i tajemnicą :) Dzięki i również pozdrawiam @corival @Natuskaa @Marek.zak1 Podziękowania :)
Natuskaa Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nie ma za co, u ciebie jest dzisiaj zabawnie. Uśmiecham się do wiersza :) Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, to miło mi bardzo :) Również zdrówka
w kropki bordo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 @iwonaroma strasznie przynudzasz w tym wierszu, zważywszy, że to nie pierwszy o wenie.... Pozdrawiam:)
iwonaroma Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) A, bo ja taka nudna jestem... i w dodatku wciąż się powtarzam... :( (Te twoje pozdrowienia kojarzą mi się z dziennikiem telewizyjnym :) Najpierw przekazują w nim wieści o wszelkich tragediach, które się wydarzyły w ciagu dnia a później życzy się nam spokojnego wieczoru :))
corival Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 @iwonaroma Sądząc z wiersza, wena całkiem dobrze Ci służy ;) Pozdrawiam :)
w kropki bordo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 @iwonaroma napisałam komentarz, co ty sobie dalej myślisz, twoja sprawa, nie odpowiadam, za twoje skojarzenia... puść emocje.... pozdrawiam:)
iwonaroma Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) to pozory. Ja mam z weną wieczne problemy :) ale jestem cierpliwa :);) Również zdrówka
Nata_Kruk Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zaakceptuję treść taką, jaka jest. Ze swoją.. weną.. jeszcze nie gadałam, a może trzeba by, czaaasem. Twój wiersz, sprawił, że uśmiechnęłam się, a to, w tej chwili przyda mi się. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... : ))
iwonaroma Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) To się cieszę, że wywołał uśmiech :) Radzisz sobie bardzo dobrze bez weny, a gdyby trzeba było... to masz zdolności dyplomatyczne :) powinna Cię słuchać :) Również pozdrawiam @zyzy52 podziękowania :) 1
jazzkółka Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 @iwonaroma Cześć, Iweniu :-);-) 1
iwonaroma Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D To tylko taka Słowotwórczyni jak Ty może coś tak ślicznego wymyśleć :) Dzięki :)
iwonaroma Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 @Radosław :) Dzięki:)
Gość Radosław Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 @iwonaroma Wydaje mi się, że pisałem komentarz do tego utworu. hhhmmm ;)
iwonaroma Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) ykhmmm .... to pewnie do jego pierwszej wersji, o której zapomniałam, że ją wkleiłam, a co tak sumiennie @w kropki bordo zauważyła i wypunktowała ;) Dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy wszystko pamiętają i trzymają rękę na pulsie ;) Eee... przesada z tą świetnością. (Edytor mi poprawił na 'świętością' :D ;)) Rozmowa jak rozmowa, ale dziękuję rzecz jasna i pozdrawiam również :)
Rekomendowane odpowiedzi