Iwa-Iwa Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2021 Układanka Mimo że słońce na podwórku świeci Ja się czuję jak bym z serca Wyrzucała ciągle swoje śmieci Ciągłe przepychanki i walka o swoje Sprawia że niszczę się powoli Ale jedno wiem na pewno Ten kto krzywdzi dostanie Karma wróci do niego W samotności jak prawdziwa poetka Układam wiersz w układankę Brakuje mi miłości Brakuje mi czułości Lecz wiem że sobie jakoś poradzę Aby do przodu nigdy w dół Brakuje mi jednego serca do tej układanki Czy ktoś mi pomoże go znaleźć? I ułożyć w całość? Iwa 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2021 Witaj - szukaj a na pewno znajdziesz - Pozdr. uśmiechem.
Iwa-Iwa Opublikowano 4 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Nadzieja matką głupich powoli ją tracę :)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zajrzałam dla tytułu, bo też mam.. układankę.. ... Iwa, wierzę, że któregoś dnia ktoś taki będzie, samozaparcia życiowego życzę i wewnętrznego spokoju.. :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi