Mara Moon Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jak kwiat na pustyni o delikatynch płatkach bezustannie czeka na podmuch wiatru, modlitwą prosi o krople zagłubionego deszczu, i bezbronnie zwija się w kłębek ostatniego cierpieni, przez promień słońca pada na suchy piach i umiera(...)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Podzielić na strofy i zmodernizować, jak teraz czytam to nic mi innego nie przychodzi. Zrezygnuj też ze znaków przystankowych i wielokropka w nawiasie bo ja np. nie wiem co on tam robi. pozdr./Jay
Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 dość ładny obraz, acz mało odkrywczy, brakuje mi swieżości, czegos co dałoby mi dreszczyk, pozwoliło poczuć całość...sadze ze trzeba nad tym popracowac, bo napawrde moze powstać cymesik:) Pozdrawiam Agata
Mara Moon Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 dzieki za wypowiedz:) nie czujecie ile smutku i cierpienia jest w tym wierszu? ja to wiem bo go sama stworzylam. ale wiersz nie jest w calosci i chyba nigdy go nie dokoncze bo kiedys byl dluzszy lecz moje dzielo zaginelo he he jescze raz dzieki za komentarze pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi