Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Witaj - bardzo ciekawie piszesz - lube takie wiersze -                                                                                                Pzdr.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - masz racje trzeba cieszyć się z tych fajnych chwil - dziękuje -                                                                                                Pzdr. serdecznie. @Berenika97 - dziękuje - 
    • dla mnie karnawał już dobiegł końca i slamu chwile miałem do końca dotrwać tak postanowiłem i zmieniło się jak rozświetliło się słońce czy tylko na chwilę niewdzięczny jestem wdzięcząc się tutaj dając sobie przywilej taki gdy zostanę na dłużej nie oderwę się i zapakują do paki  
    • Wręcz czuję się malą muszką, to i.moze napis nikogo nie przestraszy na spokojnym tle nieba. Gdyby Bóg i niebo były zimnym kosmosem, moze taki hellenistyczny nieco Bóg grzmotów znalazłby tu swoje wyobrażenie. Pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Somalija   Mi to jazdę zrobili w wojsku, otóż to: chcieli mnie złamać, abym pękł, tak, pani Agnieszko i błędy za błędami popełniają - jak można złamać człowieka, który jest po ogromnych przejściach?   Łukasz Jasiński    @Somalija   A zdjęcie jest prawdziwe i posiada charakter artystyczny, nie mam żadnego powodu, aby kłamać - dwa lata temu u mnie była burza i dostałem błyskawicą i to w zasadzie powinien umrzeć, jednak: strasznie dużo piję i piję i piję - zimną kranówkę, jeśli pani, pani Agnieszko, pani mi nie wierzy, może pani porozmawiać ze strażakami, którzy musieli piłować gałązkę drzewa.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...