Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 obrączka ślubna gadżet praktyczny zasłona dymna w celach taktycznych gdy któraś pyta czy za nią przepadam mówię: przemilczę gdyż żonę posiadam dla mego sumienia jest to z pożytkiem nie muszę mówić że jesteście brzydkie
OloBolo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @error_erros brzydkie żony czy obrączki? ...bo się trochę pogubiłem :(
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kobiety - chyba łatwo wywnioskować. Coś Ty dzisiaj taki czepliwy? :P
OloBolo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @error_erros wcale nie czepliwy, uczę się komentować. a kobiety wcale nie wszystkie są brzydkie ;)
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widocznie peel ma pecha :P
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W jakiś dziwny sposób zabrzmiało jak happy end :P
OloBolo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @error_erros pechowy peel. no dobra już się nie czepiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm....nie kumam. to co ona, znaczy się ta Twoja obrączka w filiżance roztopiła się czy co?
Marek.zak1 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Niektórym obrączki nie przeszkadzają, a żonaty to sprawdzony:).
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @Marek.zak1 Bo tu nie chodzi o "móc", ale o "nie musieć" ;>
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja teoria jest taka, że obrączki gołębiom zakładają mężowie, którzy usiłują te obrączki "zgubić" :D
Marek.zak1 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @Gosława Całkiem sporo osób traci zaobrączkowane palce w ciągu roku i dobrze zrobiłaś.
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z obrączkami w ogóle związane są jakieś idiotyczne zwyczaje. Kiedy jeszcze nosiłem swoją regularnie, nakładałem ją na palec u prawej dłoni, bo na lewej miała za dużo luzu. I ktoś mi kiedyś powiedział, że obrączka na prawej ręce to znak, że jestem wdowcem xD
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @Gosława Faktycznie, mówiąc o prawej, miałem na myśli lewą i na odwrót xD Głupia blondynka ze mnie :P
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy nie posiadając ślubu kościelnego wolno mi się tym nie przejmować? ;D
OloBolo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @error_erros co się tyczy obrączek, to tak rzecz z moimi się ma, o ile to kogoś oczywiście interesuje: pierwszą mi ukradli drugą przetopiłem trzecią zgubiłem czwarta mnie uwiera, więc jej nie noszę piąta będzie jak ulał, do grobowej deski, pochowają mnie z nią :)
Rekomendowane odpowiedzi