OloBolo Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 opowiedz mi o sobie kim tak naprawdę jesteś gdy pójdziesz w inną stronę po drodze nam nie będzie pociągam cię a może już nie pociągam wcale dlaczego ciągle milczysz i tyłem do mnie stajesz dlaczego patrzysz w ścianę odwracasz wzrok ode mnie masz jakąś dziwną manię język ci utkwił w gębie trzymaj się balustrady nie puszczaj mi się-ale gdy kogoś sobie znajdziesz będziesz tak milczeć dalej? 7
Marek.zak1 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 To odwracanie się, brak kontaktu wzrokowego, milczenie dobrze nie rokuje. Cos się sypnęło. M 1
Gość Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 @OloBolo Coś jak artykuł na babskim portalu w stylu "5 oznak, że on cię zdradza". Tylko u Ciebie jest to wyłożone o wiele subtelniej i człowiek nie czuje, że czyta oczywistości, na które nawet dziecko wpadłoby samodzielnie.
OloBolo Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 @error_erros podobno ci zdradzani dowiadują się o tym jako ostatni.
Gość Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po prostu jako ostatni przestają wypierać fakty.
OloBolo Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) @Gosława wierszyk moim zdaniem wcale nie jest smutny. tego kwiatu to pół światu. jak nie ten/ta - to ta/ten...albo ktoś inny. @error_erros pochowałem trzech kumpli, popełnili samobójstwo przez te ich ukochane i miłowane, przez obietnice, że do grobowej deski. Teraz piękne ich panie, mają się z tego co widzę jak najlepiej-kwitnąco wręcz. ...i niech mi nikt nie wmawia, że faceci to dranie. Edytowane 10 Maja 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi