Pan Pani Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 tamci mieli wszystko wszystko - co chcieli od łopatki do piasku po własne mieszkanie ja nic oni tak pamietam jeden chciał byc policjantem drugi lekarzem -po ojcu zresztą a tamten-no strażakiem na pewno taka odpowiedzialność a ja nie chciałam nic oni brali coraz więcej, apetyt z czasem rósł łopatki wyrzucili tandetne ja-choć nie miałam nie chciałam zawsze jakoś tak na boku chcieli być bogaci sławni trendi (cokolwiek to znaczy) caly slownik wyrazów obcych wykupić chcieli ja - od początku od łopatki chciałam być człowiekiem i mieć te swoje nic
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 pomysł ciekawy, ale trochę zbyt dosłownie, niektóre fragmenty ratują całość pozdr./Jay
Barbara_Pięta Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 No... może być, a charyzma popraw, chyba że to błąd zamierzony ;-). Blisko moich klimatów duchowych. Pozdro
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Podoba mi się, chociaż dwa razy "chcieli" niedaleko siebie... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 pomysł ciekawy, z przesłaniem się zgadzam, zgrzyta mi zbyt duza dosłownośc, acz to chyba kwestia wyrobienia stylu Pozdrawiam Agata
Anna Romanek Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Zrobiłabym "cesarskie cięcie" Po pierwszej zwrotce, dwie ostatnie. Sens "do załapania" a wiersz lepszy, według mnie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi