Pan Ropuch Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) mam lęk przed życiem na pełnych obrotach mam lęk przed krzykiem tu jestem błądzę tak jakby niewidzialne oko obserwowało tak jakby ktoś mógł wydać wyrok - niegodny a życie nie ma drugiego końca nie trzyma w jego niepewności czy alternatywie przekleństwo jest i błogosławieństwem idziesz przed siebie apokalipsę masz w kieszeni nie lękaj się krzycz z sił całych upadłem ziarenkiem porzuconym przez wiatr lecz znów nabieram sił w spokoju czekam na kolejny podmuch - Wiej! Dam się ponieść! Edytowane 1 Maja 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 4
[email protected] Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 @Pan Ropuch Aśka ma rację, możesz być z Siebie dumny. Miłego świętowania. 1
corival Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 @Pan Ropuch Głęboka myśl jest w tym wierszu. Ciekawe co wreszcie z tego ziarenka,tak miotanego i niesionego przez wiatr, wyrośnie :) Pozdrawiam :) 1
Pan Ropuch Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Miło mi! Dziękuję Autorom za odwiedziny! Najlepszej Niedzieli! Pozdrawiam Pan Ropuch
Rekomendowane odpowiedzi