Jo Shakti Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) Tańczymy i śpiewamy, A w domu obok ktoś cierpi... Wiedzieć czym umiar to sztuka... Wznoszę toast za zdrowie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 1 Maja 2021 przez Jo Shakti (wyświetl historię edycji) 3
corival Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 @Jo Shakti Niektórzy sprawiają faktycznie wrażenie, jakby umiar i jego zachowanie były absolutnie poza ich zasięgiem. Wszystko jest dobrze do czasu, gdy brak umiaru obnaża... doskonały tekścik. Pozdrawiam :) 1
Jo Shakti Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @corival Dzięki... tak właśnie jest... czasami wydaje mi sìę, że mamy dużo wspólnego, ale to tylko moje zdanie na podstawie komentarzy i zamiłowania do przyrody, o której ty potrafisz pieknie pisać... :) pozdrawiam 1
corival Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Jo Shakti Mam podobne odczucia, zapewne z tych samych powodów :) Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Jo Shakti udane pisanie z cudowną puentą;) 1
Rekomendowane odpowiedzi