Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 choć ją lepiłem z czasów najgorszychw bryły gotowe wnętrze rozerwaćnienawiść nie staje mi kością w gardleulotnym chłodem płynie przez trzewia znowu ni grama nie tracę na wadzegdy cię wraz z sercem próbuję wyrzygaćkurwy tak taniej jak moja niepamięćten świat na barkach jeszcze nie dźwigałzłorzeczyć na więzy nasze - to małoi jeśli żaden mój gniew ich nie strawiw czyich nadgarskach mam przeciąć żyłyby raz na zawsze się stąd wykrwawić
GrumpyElf Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Nieśmiały hashtag nastroił mnie czujnie, muzyka postawiła na baczność. Takie żywe emocje zawsze mnie zadowalają, przenośna użyta do opisania stanu bardzo organiczna, doprawdy. Bardzo mi żal peela, ale skoro jego pamięć taka tania, to chociaż szybko zapomni?
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Chciałem w wierszu oddać emocje, które odnajduję w piosence. A to nie miło prawa być inne niż "brzydkie". Mam nadzieję, że udało mi się choć trochę. Nie, nie - to jest "niepamięć" jest tania! To ogromna różnica ;>
GrumpyElf Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @error_erros Ojej, wybacz, pewnie że ogromna różnica; w takim razie jeszcze bardziej Ci się udało. Niezły syf z tego peela. Chłop na torsje.
iwonaroma Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zastanawiam się czy taki wiersz (taki dobry :)) można napisać tylko z obserwacji, czy jednak jest tu konieczne pewne osobiste przeżycie...
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @error_erros w moich, proszę, w moich.
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @iwonaroma Od dawna chodziło mi po głowie, by napisać wiersz o takiej wymowie, oddający emocje z piosenki, którą dodałem pod tekstem. Wczoraj po prostu trafiła u mnie na odpowiednio bojowy nastrój. Taka jest moja wersja i takiej będę się trzymał ;> @siachna Ej, no co Ty? Przecież to boli.
iwonaroma Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jesteś empatyczny chłopak :)
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, jak jasna cholera ;] Dzięki, że zajrzałaś!
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @wojciech Kurde, Wojtek! Wiersz poważny jak atak serca, a Ty sobie kpisz! :P Zastanawiałem się nad wprowadzeniem postaci bezrękiego zombie-kanibala, ale nie mogłem znaleźć rymu do "odpadła żuchwa" :<
GrumpyElf Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @error_erros TorsJe - mógłby zjadać tors. @wojciechsuper komentarz =)
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @GrumpyElf Czuję, że piętno "Padliny" już zostało mi tutaj wypalone na czole... xD Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będziesz pan dzisiaj mordował? ;D
Marek.zak1 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Są nerwy, pewnie uzasadnione. Tak z obserwacji i znaczeń słów, kurwa to taka, co woli innego, a chuj - co inną. Lubię Twoje teksty, ale to już wiesz. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @wojciech Oczywiście, że tak. Nie chcę być monotematyczny... a nie, czekaj... jestem cholernie monotematyczny xD @Marek.zak1 Najlepsze, co mogłem przeczytać w Twoim komentarzu, to że widzisz te nerwy! ;) Wiem, że lubisz i niezmiernie mnie to cieszy, bo jesteś cennym czytelnikiem ;>
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @error_erros boli co innego.
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Gosława Dziękuję pięknie, Reniu! Aczkolwiek określając go "ładnym", trochę podcinasz mu klejnoty :P Ale spoko, wiem, że to tak z przekory ;> Nagle wszyscy tacy chętni do podcinania żył. Z kim ja się tu zadaję?! xD
OloBolo Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @error_erros strasznie fajny, ciekawy, dobry wiersz....a ta muzyka to dopiero szok dla moich uszu przyzwyczajonych do Mozarta. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łał, aż tak?! Dzięki wielkie, ziomeczku! ;D Ależ Twoje uszy musiały się nudzić zanim odtworzyłeś tę piosenkę ;D
OloBolo Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @error_erros bardzo, wysłuchałem jej do połowy ... żeby nie było
Rekomendowane odpowiedzi