w kropki bordo Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) zyga nadaje zdalnie z zanzibar studio słyszysz zyga nadaje kurierem słońce pocięte na kawałki krwawi otwórz się nakryj kurwa a ja czekam na przelew 210424 Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 1
w kropki bordo Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @Gosława dziękuję:) no nie?
w kropki bordo Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @Gosława brawo ty:)
Somalija Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @w kropki bordo OMG !!! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Uważaj, kogo czytasz. Niestety, dziś pikujesz niesmakiem trzęsąc...
Somalija Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @Dag masz pomysł na ten wiersz, to mogło by ewentualnie zostać, chociaż i tak pożyczone z bajki. Ja czekam, czy do ostatecznej wersji tego wiersza wejdzie słowo ,,stoliczku" czy nie ? Dziś króciutka historia edycji @w kropki bordo i przez to nasze tanie gusta są jeszcze bardziej zagubione. Stoliczek to zapowiedź Eldorado, a tu cisza. Może rano się pojawi, bo @w kropki bordo się wyśpi, a to przez ona wszystko najlepiej wie. Zastanawiam mnie jeszcze fraza, zabrakło wyrazów czy tak się teraz pisze ? 2
w kropki bordo Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @Dag @Somalija dziękuję dziewczyny za komentarz :))))) To jest tylko bardzo prosta impresja, nad którą nie ma co rozrywać szat Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @w kropki bordo hm, dokładnie tak to odebrałam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. my tu pitupitu, a to najważniejszy zaciąg do rzeczywistości. bb
8fun Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Foremka - spokojne morze, zaburzone wulgaryzmem. mkną po autostradzie lśniące mercedesy bentleyekurwa sprzęgło mi się pali w trabancie Opis "high life u" i *nagle wypierdala rekin codzienności. *Nagle dla kogoś, kto nigdy wcześniej nie czytał twoich tekstów. Zmień foremkę :) Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi