w kropki bordo Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Pytanie, co Was inspiruje i dlaczego piszecie na portalu poezja.org...? 2
Somalija Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @w kropki bordo wiem do czego pijesz. Zaproponuj administratorowi portalu nowe forum, taką lożę dla wierszy, które zostały oznaczone np. 10-12 razy. (Kwestia dyskusji). Wiersz, tak wskazany automatycznie musiałbym być przenoszony do tego forum. Wtedy mielibyśmy jasny obraz, kogo promujemy, kogo czytamy i jaki jest poziom. Byłby warsztat, wiersze gotowe i np. loża taka złota komnata. Wskazań może być nawet 15, wtedy ciężko byłoby się przedostać, nawet największym pochlebcom. 3
8fun Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem pewien, że nie wiem — wcześniej sprzedawałem damskie obuwie i motocykle. 2
ais Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 hahahahaha, dobre osiem fun. Inspirują mnie ludzie i wszystko wokół. Org jest fajny, ale ma zbyt ostre rządy. Coś za coś. Poemax jest lepszy? Tak wogle, to każdy portal ma swój urok, bo portal tworzą ludzie, jak jest super towarzycho, to reszta schodzi na dalszy plan. No i tyle. 1
dgghj Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 @w kropki bordo Ja nie piszę na portalu, tylko na telefonie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inspirują mnie najbardziej tanie gusty, którym mogę troszeczkę schlebić 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2023 Co mnie inspiruje? Moja wiedza, doświadczenie i warsztat literacki, a także: samodzielne myślenie - zmysł obserwacyjny i zmysł krytyczny.
Rekomendowane odpowiedzi