Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A miałam tak poprawić, czyli dobrze jeszcze czasem myślę, dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Stary_Kredens   > bo w kogo innego mamy wierzyć   Właśnie ;) Ja wiem w kogo ale moja wiedza zahacza o okultyzm, który jednak okultyzmem nie jest. Tak jak przestałem kupować pewne rzeczy, tak przestałem sprzedawać. Niestety ludzie nie szukają drogi, bo gdyby uważnie przestudiowali to, co ja i jeszcze jedna osoba mamy do powiedzenia, to by ją łatwo znaleźli. Ludzie wierzą w to, że drogę odnaleźli, jednak ta droga jest ślepą uliczką.   Amen
    • Ogród zamkowy ukrasza krokus, Fontanna muszli, W której Trytoni przestrogę rozpruśli: By nie zatonąć w ukochaniu muz, Gdy Cię ośmieli, na skarpie der Kuss.   Z cyklu Siedem fontann Lipiec 2024
    • @Domysły Monika   życie bywa na ogół jak w niebie innym razem już na nas czekają raz wkładamy jesionkę na siebie ale czasem to na nas wkładają :))
    • A może by tak zaryzykować i wpuścić słońce do swego domu. Otworzyć okno i się nie chować, przecież nie robię nic złego nikomu. A może by tak nie wierzyć w bajki i w tę koszmarną z Czerwonym Kapturkiem, która nastawia na siebie ludzi, myląc facetów z ogromnym f... Po co straszenie ma służyć sprawie? żeby nastawiać ich naprzód sobie? Żeby konflikty piętszyć - nie głuszyć, żeby ktoś rządził, a inny miał odeǰść?   Tak nudne bajki są o współpracy, gdzie wije miłość i zaufanie.  A potem nagle brakuje wzorców, bo jest ciekawsze knucie i granie.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...