Iwa-Iwa Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 O poranku, Kawa najlepiej smakuje o poranku, tylko szkoda że sama w czterech ścianach, muszę ją pić, lecz muszę przyznać lubię sama ze sobą być. Czasem ktoś coś napisze, zadzwoni i tak dzień mi leci powoli. Nie mogę się doczekać u babci w ogródku piwonie. Zawsze są takie duże śliczne, cieszą wtedy moje oko. A gdy teraz patrzę za okno, leje deszcz od rana, w sumie to nawet dobrze się składa, jakoś tak samopoczucie lepsze. Do ludzi buzia mi się dzisiaj cieszy, pogadać z kimś pragnę ale tak do rzeczy, może zobaczę czy nie dostałam wiadomości, wiadomości, która sprawi że będę śmiała się cały dzień. Dobrze jest przyjaciół chociaż kilku mieć, by na nowo z uśmiechem zacząć nowy po burzy dzień. Iwa 4
Antoine W Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) @Iwa-Iwa może i "nie doskonałe", ale wzruszające... serduszko daję. Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Antoine W nic takiego (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witaj Iwonko - cała ty w tym wierszu - tak trzymaj - Dobro i uśmiech przyjdą... Pozdr. faktycznie deszczowo.
corival Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Iwa-Iwa Czuć w tym wierszu naturalność i prawdę. Życzę uśmiechu :) Pozdrawiam :)
Iwa-Iwa Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Antoine W dziękuję :) @Dag dziękuję :) @Waldemar_Talar_Talar dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi