Antoine W Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Płaska Ziemia Ziemia jest płaska? Oj! Nieładnie kolego tak naigrywać się z głupszego. Religii w szkole jego nauczano a o rozumie - zapomniano. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Antoine W pauza (wyświetl historię edycji) 2
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Tematyka podobna do mojego wczorajszego wiersza. Patrząc na jego nikłą popularność, nie wróżę Twojemu jakichś większych sukcesów :P Ale ode mnie serduszko obowiązkowo!
Antoine W Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @error_erros już dawno zauważyłem że nie zawsze to co dobre jest powszechnie akceptowane a mój wierszyk, może nie jest dobry ale pokazuje coś dla mnie ważnego. (jeden płaskoziemca niedawno się był zabił, przy sprawdzaniu czy to prawda ze jest płaska :( - choć może i dobrze? jednego "gupiego" mniej...) @error_erros nie powiedziałeś mi o literówce :(
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tam, czytałem akurat bez okularów :P A tak serio...koluniu, ja we własnych wierszykach często nie zauważam literówek, a co dopiero w cudzych!
Antoine W Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @error_erros dopiero dziś zrozumiałem - pełno dokoła płaskoziemców..... ;)
corival Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) @Antoine W Bywają i ci drudzy, optymizmu trochę, no :) A co do rozumu, to okazuje się, że mamy takie czasy, w których pustogłowie jest bardzo popularne... Pozdrawiam :) Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez corival (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi