Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński Podobne rzeczy o mnie powiedziała tarocistka, że przebywanie ze mną uskrzydla, dodaje energii i mimo że jestem tytanem pracy mam wewnętrzne wrażenie braku...
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

niektórzy mówią że wraca – tak mówią! niektórzy, że nie że jest niewidoczne jak bajka dla grzecznych dzieci bo bajki nie są rzeczywiste więc gdzie jest? czy można je kupić? wyszarpać za łapówkę dla losu? rzucić jak bumerang niech wróci! wykrzyczeć wytupać odpłacić! pięknym za nadobne i zniknąć i zejść i już     tak czy inaczej nie mamy pewności co dalej   nie mamy?   ;)    
    • @Rafael Marius Zaraz tam skazanych, a mało to innych rejestrów? :) Dziękuję i pozdrawiam:)
    • @violetta byliśmy na Mustique, w Barze u Bazyla. Trudno to wszystko opisać. Przeżyte - zostanie.  @andreas to była życiowa okazja, nie do powtórzenia raczej już w tym życiu. Polskę chętnie zwiedzam. Sporo jeżdżę na rowerze i z racji zawodu. Pozdrawiam, bb

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Jacek_Suchowicz jeśli to tak codziennie, no to żegnaj :)) Dziękuję i pozdrawiam:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...