Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Pan Ropuch Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) śmierć dopadła go w kontraście słoneczne letnie popołudnie głosy dzieci na placu zabaw ta radosna sielanka złudnie i unoszący się zapach traw w lesie nieopodal mara dwa nagie cienie - przerażenie jeszcze tli się w ludziach wiara na ratunek odkupienie ale jak skończył zapytacie o soczyste końca meritum agonia męki pańskiej - bracie przeciągnięta post Christum natum Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 9
[email protected] Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch Męka trwa do dziś, w którą stronę iść. Wszystkiego dobrego. 1
Lahaj Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch pamiętam ten wiersz :-) debiut rumcajsowanie jak tam Hanka żyje? 1
Pan Ropuch Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) @Lahaj Hanka i Cypiska kotka żyją i rządzą. Ja zostałem Ropuchem :) Pozdrawiam Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch Umarł wiersz, niech żyje człowiek. 2
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch Wiersze o umieraniu zawsze spoko ;D A ten jest wyjątkowo dobry!
Nata_Kruk Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to "i", konieczne.? Jak napisała Elfka.. umarł wiersz, nich żyje człowiek. Hej Ropuchu. 1
Pan Ropuch Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) @Nata_Kruk Poprawiony spójnik-rozbójnik który uwielbiam i nadużywam przez to, taki już mój z nim los. Pozdrawiam Wszystkich Autorów za obecność czytanie i dary w postaci komentarzy i Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Ropuch Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi