Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Każdemu niemal pisane to samo, raczej rewolucją w ewolucji posuwa się naprzód (owszem, nie zaprzeczę...) Nie było mnie tu, bez niej radząc sobie doskonale, na przedostatniej przestrzeni w interakcji z ostatnią, ciała nie chcę tracić   Jeszcze nie jego czas! Bo to nowy początek   Pozdrawiam cię serdecznie. Dziękuję @sisy89 — dziękuję @Andrzej P. Zajączkowski — dziękuję @Leszczym — dziękuję   Wszystkich pozdrawiam
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak, jest o tym wzmianka, a szerzej pojmowana, w tym wypadku dotyczy nie tylko L.A, ale kanał (nie chodzi o YT) samej tragedii wśród ludzi, który pokazuje dzianinę sztucznej empatii. Nie należy tego lekceważyć , ponieważ wiersz stanowi jej niezaprzeczalny środek, z którego całość usiłuje pomóc!   I robi to, bezinwazyjnie wpływając na całokształt, który, póki co gubi drogę przez puste hydranty i chcę się zabrać za złoża oceanu (kompletna głupota)   Dziękuję i serdecznie pozdrawiam!    
    • kiedy świeżych mil oś przegląda się w słowa albo w jaśniej róż czka odmrażając w łut gwar kiedy z trach przechodzi obok wznak tła spojrzeń zmierzasz by przerodził część na czteropłot niej czekasz by dla względu panując nad wszystkim wzięła twoją serc część byś wzdłuż swej ułożył pragniesz by wóz łączył kwiat od płatków chęć i przyjaźni kłos wrzecion paluszkami z wewnątrz chciałbyś kochać prosto w rytm ocząt początków przeforsować w rozkosz jej środki wbrew piątych
    • Krew to ciało A ból to przejście   W inny wymiar świadomości   Czuję to całym sobą W nozdrzach zapach śmierci   Każdy odchodzi w milczeniu    
    • G ó r o t w ó r krów, to róg?  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...