Somalija Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 zwolnij nacisk myśli tylko kres naznaczysz obietnicą pachnę patrzę niewidząc śnię sącząc lepkość zagnałam zmysły mimo że nurt przeciwny jaskrawo się odrzynam zatoń oksytocynę krwi przecierpimy później 4
[email protected] Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 @Somalija Właśnie myśli posłałem do diabła, gdzie ja, tam i ona wciąż lazła. Miłego wieczoru Ago.
Somalija Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) @[email protected] Jeśli diabeł przysłał, to nie pomoże... Dziękuję, wzajemnie dobrego wieczoru. Edytowane 19 Marca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 @Somalija Ago chodzi o myśl która mnie prześladuje, a skoro jest natrętna... więc posłałem gdzie trzeba. Co mi po niej, inna myśl będzie roztropniejsza. Miłego wieczoru. 1
Somalija Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 @[email protected] oby pomogło, diabeł czasem myśli zawraca. Modlitwa lepsza i czyste sumienie. 1
[email protected] Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 @Somalija Ago kto ma teraz czyste sumienie, chciałbym takiego zobaczyć, chyba nie będzie przezroczysty. Dobranoc. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Witam - no tak to jest z myślami... Pozdr.
Somalija Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Serdecznie dziękuję za pozdrowienia i ślad pod wierszem. O posyłaniu myśl do diabła wspomniał @[email protected]. Próbowałam, go przestrzec, na nic to się zdało... Dobrej niedzieli, Mistrzu Waldemarze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Edytowane 21 Marca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi