Antoine W Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 @Mariusz Szwonder ale super :) daję dwa serca! (nie udało się :( ) 1
Mariusz Szwonder Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 @Antoine W Dziękuję - mimo wszystko. I pozdrawiam z Olsztyna. Nawiasem mówiąc: sam chętnie spędziłbym trochę czasu w takim areszcie. A cóż dopiero myszy z Myszyńca?
Antoine W Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 @Mariusz Szwonder @Mariusz Szwonder Piękne i kilka razy odwiedzone przeze mnie miasto :) Palindrom ;) rodzynek - gratuluję.
[email protected] Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 @Mariusz Szwonder Przeczytałem - "areszt z serca" i od razu było mi lepiej. Pozdrawiam Mariuszu. 1
Mariusz Szwonder Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro już przy sercu jesteśmy - dbajmy o to, aby nic nam go nie przesłoniło. A w naszej polszczyźnie nie jest o to zbyt trudno: Serce Warmii. Zecer w armii. Pozdrawiam, Grzegorzu 1
Rekomendowane odpowiedzi