Pan Ropuch Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) pan ropuch umarł mi kotteolog zdechł się mówipan ropuch to po toś studiował o Bogu by takie głupstwa wygadywać. Zdechł to najwyżej człek ten to świństw jest w stanie powyrządzać za trzech dlatego człek zdechł a mnie umarł kotteolog nie mógł umrzeć bo nie ma duszy i nie pójdzie do niebapan ropuch jeżeli w niebie nie ma zwierząt i motyli ba komarów i karaluchów to cóż to za piekło kiedy są w nim tylko inni, ja tam się nie wybieramteolog jak stanie się ów fakt i dostąpisz tego zaszczytu to już nie będzie ważnepan ropuch mówisz jakbyś w tym piśmie całą instrukcję z opisem przeczytał a mnie umarł kotteolog mów jak chcesz ja wiem swojepan ropuch Noe był weganinem Franciszek z Asyżu wegeterianinem a Jezus peskatarianinem mnie umarł kot człowiek morduje i zabija krowę i świnię oraz owcę dlatego zdechł to najwyżej człek ten to świństw jest w stanie powyrządzać za trzechteolog pójdziesz do piekła tą drogąpan ropuch "piekło to inni" a niebo jest już nimi wypchane... (wersja robocza) Edytowane 15 Marca 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 2
Rekomendowane odpowiedzi