OloBolo Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 *** między mną a tobą cisza jak odmęty leżą sobie zerkając aż ktoś je odkryje zakurzone listy połamane sprzęty konik na biegunach butelki po winie tu się nie zapuszcza nawet kot za myszą pajęczyna strachu oplotła to miejsce zabawki czasami z przerażenia krzyczą drzwi się otwierają zapraszają wejdźcie w dzieciństwie bywałem tam mając nadzieję że w lustrze pękniętym znajdę obraz świata co mi nie umyka a że wręcz się splata Alicja rozplata warkocz swój ze śmiechem 7
violetta Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 piękne, ale Alicja dla mnie zawsze szuka klucza, a się śmieje zawsze ironicznie Klucznik. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam - super - Pozdr. 1
OloBolo Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar fajnie że ci się podoba . Dzięki . pozdrawiam również.
Gość Franek K Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Fajny tekst, tylko ten wypełniacz "a że wręcz " bym czymś zastąpił np. "magicznie, cudownie się splata". Możliwości masz dużo. Aha. Dlaczego bez tytułu? Brak pomysłu? Edytowane 2 Marca 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
OloBolo Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @Franek K Dzięki. brak pomysłu na tytuł wierszyka , często tak mam ,niestety :( nad tym "wypełniaczem" jeszcze pomyślę. Pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Mam fajny tytuł, ale wtórny "Alicja już tu ne mieszka". Mógłbyś jakąś wariację na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi