lena2_ Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 dobrobyt ma zachłanne oczy w reflektorach przymilnej reklamy nie odróżnia potrzeby od zachcianki niestrudzenie gromadząc niedosyt 7
Gość Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @lena2_ Jejku, w tym wierszu jest wszystko, co trzeba! Każde słowo na swoim miejscu. Mam wrażenie, że dodaniem czy ujęciem czegokolwiek można ten wiersz tylko i wyłącznie zepsuć. Gratuluję!
OloBolo Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 znam to z autopsji ... niestety .
huzarc Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @lena2_ Dobrobyt może ma oczy zachlane:) tak mi się w pierwszym odruchu przeczytało. Pozdrawiam:)
lena2_ Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @error_erros @OloBolo @huzarc Dzięki wielkie:) miłego wieczoru:) 1
w kropki bordo Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @lena2_ już wiem.....lena2 Coelho....uff, nareszcie doszłam z kim, czym kojarzą mi się twoje wiersze. Pozdrawiam :) Innym mogą się podobać :)
lena2_ Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 @w kropki bordo ooo..to miło być porównanym do Coelho:) pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi