deli s Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 bazowała już tylko na uprzedzeniach najnowszą teraźniejszością była dla niej przeszłość której nie zdążyła zmyć z wyrzeźbionej twarzy nocy robiła to nagminnie by zatrzeć świadectwo ostrożnej kopulacji a otuchy dodawała sobie obwieszając się atrybutami atrakcyjności o ironio był też on nigdy nie myślał jednak sarkastycznie rodziło się w nim jedynie uczucie pseudorozdrażnienia z faktu jej sprzedawczykowości prawie zawsze politowaniem ocierał jej stalowo-szlachetne serce widział jak błędnie ocenia czyste ręce
stanislawa zak Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 pięknie ujęłaś spiralę zakrętu paragrafu w końcowym wersie.podobało mi się
deli s Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 dziękują że się panu podobało. nie chciałem tej spirali już wydłużać więc..tyle deli s -to męskie dłonie się tu kryją..pozdro.i czekam....
stanislawa zak Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 no tak,dłoń męskiego paragrafu, fu,wesoło pozdrawiam!
dasia Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 :):):) rozumiem odpowiedź, ale pozwolisz, że zwrócę uwagę na małe potknięcie: powinno być - "była dla niej przeszłość której nie zdążyła zmyć" I dlaczego "uczucie pseudorozdrażnienia"? czy na pewno tylko "pseudorozdrażnienie"? Z ciepłym pozdrowieniem.
deli s Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 dasiu jaka odpowiedz rozumiesz??popraw. której tak cz.przeszły .musi byc pseudorozdrażnienie...a może jeszcze powinno byc coś mocniejszego, jednak darowałem sobie.cześć
Gość Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jak zawsze wyróżniasz sie ze swymi przemyśleniami...podoba mi sie sposób w jaki piszesz...pozdro...
deli s Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 kasia wyróżniłaś mnie dzieki.pozdrow.
deli s Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 powstał on zupełnie przypadkowo a proszę...iza ja też bije ci brawo za tekst który jest w almanachu brawo. pozdrow.
Rekomendowane odpowiedzi