Somalija Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 schodzisz we mnie całą sobą czuję dreszcze skórą wskrzeszasz współistnieniem dziczeję nie dajesz ostygnąć głody skarmiasz wychwytem zwrotnym neandertalskiej schedy przeciągam cię po tkankach jeszcze 7
[email protected] Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Somalija To jeszcze zabrzmiało jak dreszcze, a ja Agę pieszczę czasami i deszczem. Miłej Środy Ago, trzeba umyć schody? Powiesz mi później co to jest ten chwyt zwrotny?
Tomasz Kucina Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 Dziarska dziełucha! Nie jakaś tam jungfrela Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @[email protected] Cześć, nie musisz być niegrzeczny. Wychwyt zwrotny to pojęcie neurobiologiczne, związane z powrotnym zbieraniem neuroprzekaźnika na terenie synapsy. Tu czytaj jako przesyt, nadmiar. 1
[email protected] Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Somalija Ago a teraz w języku zrozumiałym dla laika.
Somalija Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @[email protected] Hmmm... pojedynczą komórką nerwową płynie prąd. Dwie komórki są skomunikowane chemicznie za pomocą neuroprzekaźników na terenie synapsy. Jeśli jedna komórka wyrzuciła za dużo neuroprzekaźnika, to musi posprzątać. No nie wiem, czy może być ? 2
[email protected] Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Somalija Ago po co ma sprzątać po sobie, nie trzeba było być rozrzutnym.
Somalija Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @[email protected] jeśli byłeś kiedyś zdenerwowany np. podświadomie, to wiesz, jaki to kocioł, co się dzieje z ciałem, umysłem i jak ciężko idzie oczyszczanie. Układ nerwowy jeśli nie jest okiełznany przez rozsądek zachowuje się jak pasożyt w naszym ciele.
[email protected] Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Somalija Ago, czyżby Bóg się pomylił przy stworzeniu człowieka?
Somalija Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @[email protected] Nie, zrobił to idealnie. Dał mu szerokie pasmo poznania, wolną wolę, umysł, który można uczyć, korzystamy z tego. Co najważniejsze dał mu duszę, a jej oszukać się nie da.
[email protected] Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Somalija To po co nam "pasożyty" w organizmie? Toż czyja to robota, nie słabości Boga? Nie przystawił się należycie do roboty.
Somalija Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @[email protected] musi być granica. ,,Pasożyt" ją wyznacza. Inaczej nie czuł byś co jest dobre, a co złe.
[email protected] Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Somalija Wolę być elektrykiem niż medykiem.
Somalija Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) @[email protected] najważniejsze jest, to żeby działać zgodnie z własnym sumieniem, a to już każdy ma na innym kowadle kute. Przez to, taka różnorodność na świecie. Edytowane 10 Lutego 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 @Somalija Ago, a jeśli ktoś ma paskudne sumienie, albo go nie ma w ogóle?
Somalija Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 @[email protected] każdy ma. Nawet jeśli ma najpaskudniejsze, a działa zgodnie z nim, to czuje się dobrze, bo żyje zgodnie ze swoim wnętrzem. Ale, co mnie, tak z etyki przepytujesz? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dlaczego dajesz serca, za wiersze, których nie rozumiesz ?
[email protected] Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 @Somalija Ago za komentarz mi wolno, a wiersz prędzej czy później zrozumiem, tylko muszę się córki spytać co te fidrygały oznaczają? Miłego dnia. Daję serca bo Cię lubię, jakie to proste.
Somalija Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 @[email protected] Hmmm... córki to Ty lepiej nie pytaj, bo kobiety zazdrosne są, a i szczerość to nie jest ich najmocniejsza strona Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dla wszystkich, których lubisz jesteś sarkastyczny ?
[email protected] Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 @Somalija Trochę tak, żeby pobudzić do myślenia... i nie tylko, ale to tajemnica. Córka jest pielęgniarką i wie o zdrowiu więcej niż ja.
Somalija Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) @[email protected] o jeśli to tajemniaca,to trudno. Za godzinę będę miała jabłka zapieczone pod biszkoptem, wpadniesz to już nie będzie tajemnicy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Edytowane 11 Lutego 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi