Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Przyznam się szczerze, że na chwilę odebrało mi mowę i... umiejętność pisania. Takiej dogłębnej analizy tego wiersza, to raczej się nie spodziewałem.  Bardzo dziękuję. I zapraszam na mój kanał YT:    
    • Na materacu po lewej stronie gdzie ciało Twoje ciężkie i mokre wbijało w moje mocne swe dłonie Zostały tylko dwie potu krople   I na podłodze która skrzypiała gdy wychodziłeś do pracy rano choć wiem że chciałeś żebym wciąż spała Została martwa cisza za ścianą   Na prześcieradle zostały ślady wymiany naszych płynów cielesnych i zmyć ich sama nie daję rady toną w powodzi wspomnień doczesnych   Łatwo mi było tak razem żyć nie było nic a było wszystko trudno jest dziś ze sobą być kiedy się było z Tobą tak blisko
    • @hollow man młody człowiek rano , praca  , dzień czas po imprezie i tak płynie życie, tylko dokąd? Znużenie i brak miłości i Wojaczek, no tak to w jego stylu , chyba. Dobry wiersz ale bardzo pesymistyczny , ale to tak jakbym widziała dawną siebie i teraz moje dzieci w codziennej gonitwie. Czasami tak widzę i te groby też coraz bliżej podchodzą. Dobre sformułowanie. Właściwie to już napierają  Kredens pozdrawia
    • @Stary_Kredens Uczeń, uczeń :D. Dziękuję
    • @wierszyki zapachniało górami i góralami. Możeś stamtąd? Pozdrawiam serdecznie kredens 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...