Iwa-Iwa Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 Życie i przyjaciel o życiu pisze się wiele to życie pokazuje, kto jest twoim przyjacielem. Gdy staniesz na tory raczej będziesz tam sam. Mój drogi bo nawet najlepsi z najlepszych, prędzej czy później pokażą nam rogi. Bo w ten sposób pokazać chcą, jacy są wielcy. Nóż wbiją nam w plecy. A my przy nich tracimy wiarę, wiarę w ludzi, tak jak gwiazdy codziennie zmieniają, układ na niebie, przyjaciel prędzej schrzani, te drogę mleczną. Iwa 2
[email protected] Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 @Iwa-Iwa Bez przyjaciół ani rusz, idźmy razem, no i już. Pozdrawiam Iwo, konflikty po rajskim grzechu to nasza codzienność.
Marek.zak1 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 Mylisz pojęcia, to są znajomi., Jak masz jednego w życiu przyjaciela to i tak rzadkość.
Iwa-Iwa Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 @[email protected] żebyś wiedział :) @Marek.zak1 mam przyjaciółkę od siedmiu lat, to chyba na to wygląda że przyjaciel jest jeden bo na nią zawsze mogę liczyć ona za mną w ogień by wskoczyła :) nie patrzyłam na to w ten sposób ale od dziś przyjaciel tylko jeden :) 1
[email protected] Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 @Iwa-Iwa Dwoje, pięciu... cały tłum, z jednym wyjdziesz a już szum!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam - ostatnio smutno piszesz - ale skoro to wyzwala... to jestem za. Pozdr.serdecznie Iwonko.
Rekomendowane odpowiedzi