Pan Ropuch Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) wierszym… od rana tak pięknie jak śmietana maluje nam wąsy wierszym… kolejny już raz tyś i ja nikt z nas tu pierwszy wierszym… kochanie i na śniadanie smażony najodleglejszy nasz świat wierszym wierszym po stokroć i psiakrew wierszym przyszła mysz Szymborska utarła wierszymowcom noska Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 7
violetta Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 zadziorny wiersz, z rana domagasz się dobrych naleśników ;) 1
beta_b Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Czytałam "wieszczym", ale całość ze smakiem. Delikatny drobiazg słowotwórczy, niby nic a jednak. I przyszła Szymborska z głębią i sensem, bo sama wierszymowa to za mało. To jak przelewanie się w niedzielny poranek. Pozdrawiam ciepło, bb PS Pisałam o myślach, chociaż o sobie (i zaczynam mieć dosyć pisania o sobie :). Przelewana wierszymowa. a ja z myśli przędę dni kolejne z szerokiego pasma motek zwijam twardych zwartych ciągłych wniosków które potem mogę do celu rozwijać albo i posplatać w dywan albo i wytrzepać jeśli zmienię zdanie cóż się stanie jeśli się rozejdzie materia na trwałe choćby nawet bardzo myślą bardzo urodziwa 1
Pan Ropuch Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ja mam dosyć pastwić się nad swoimi wypocinkami pod nimi, ot jest - popełniony, a jak? to chyba każdy widzi :D Czasu ni ma, rozłazi się w rękach i ucieka jak dziki kot. Pozdrawiam Pan Ropuch
Rekomendowane odpowiedzi