Iwa-Iwa Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) W moich wierszach głównie chodziło mi o fakt że choruję i myślałam że dobrze robię pisząc o chorobie. Chodziło mi o pewien przekaz żeby ludzie nas schizofreników się nie bali wręcz przeciwnie dali wsparcie i zrozumienie nie chciałam takiego obrotu sprawy za co bardzo wielkie przepraszam a o to wiersz nie o chorobie:) Śnieg czy u Was też tak nasypało wszędzie pięknie i biało otulona białym puchem zmagam się z moim piórem co napisać tu nie wiem może o szczęściu jakie mnie ostatnio spotyka może lato zobaczę jeszcze te piękne skrzydła motyla co u babci beztrosko sobie latał tak byle do lata i tęcza kolorowa znowu będzie i nietoperzy pełno będzie wszędzie koza może zemną pogada jak focha nie strzeli a jak tam u Was przy niedzieli? czy kawusia już wypita a może rodzinka w odwiedziny przyszła? Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Iwa-Iwa (wyświetl historię edycji) 4
Somalija Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @Iwa-Iwa przyrodniczka z Ciebie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Tak trzymaj, nie smuć się. Pozdrawiam serdecznie .
Iwa-Iwa Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @Somalija Dziękuję już się nie smucę krytyka ostatnia dała mi do myślenia pozdrawiam :)
Somalija Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @Iwa-Iwa pomyślałam sobie, że mogłabyś po tytułem wiersza umieszczać krótką notkę. Coś w stylu, wiersz pisany w ramach terapii, lub pisany przez osobę borykająca się z ... i wskazane uwagi tylko merytoryczne, dzięki którym mogłabym się czegoś nauczyć w sensie warsztatowym. Wtedy czytelnicy wiedzieliby, jak się odnosić do Twojej twórczości i nie musiałabyś się tłumaczyć i odpowiadać na zaczepki. Wielu tu wrażliwych ludzi. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Iwa-Iwa Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @Somalija właśnie to jest myśl nie wiedziałam jak to zrobić od teraz będę pisała wiersz z krótką notatką dziękuję
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam - czuje ten wiersz Iwonko. Spokoju ci życzę.
Somalija Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @Iwa-Iwa @Iwa-Iwa napisz, że miłe widziane komentarze wspierające, z których można się czegoś nauczyć lub dające siłę w walce z chorobą.
Iwa-Iwa Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @Somalija tak zrobię, dziękuję bardzo za dobre rady i wsparcie @Waldemar_Talar_Talar dziękuję bardzo mi miło
Iwa-Iwa Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Kot Dzięki za miły komentarz :)
Iwa-Iwa Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Dag wedle życzenia napiszę tobie jutro coś extra pozdrawiam :)@Waldemar_Talar_Talar @Kot Dzięki za miły komentarz :)
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Dag Napisałam Tobie wiersz z dedykacją dla Dag
Rekomendowane odpowiedzi