Iwa-Iwa Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 kawa Kawa o poranku smakuje najlepiej ciebie ukochany chcę widzieć częściej kocem przykryta czekam czekam na tę jedną chwile kiedy ty znowu przy mnie będziesz chcę by było jak dawniej lecz wiem że na to jeszcze muszę poczekać ta tęsknota jest jak zegar bo potrzeba czasu patrzę jak wskazówki zegara dają mi znać że jeszcze parę godzin i będziemy ty i ja lampka jeszcze w pokoju się świeci jak twoje oczy widzę za każdym razem w nich fajne iskierki iskierki miłości już wiem jakie błędy w przeszłości popełniłam nie doceniałam twojej dobroci och wybacz Iwa 4
Iwa-Iwa Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Kervion bym się chyba załamała razem z Tobą wiesz ja jednak kończę już edukację szkolną, za dużo nerwów przy egzaminach tak więc to odpada szukam innego zajęcia czyli pracy ale przy moich odchyłach kompletnie nie wiem kto mnie zechce zatrudnić :) @Gosława właśnie to robię idę z przyjaciółką na spacer w tym tygodniu i szukam pracy ale jak już wspomniałam przy moich fazach nie wiem kto mnie zatrudni hehh
Iwa-Iwa Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Gosława ten opiekun medyczny to bylło moje marzenie ale zrobiłam to wbrew ojcu i ojciec cały rok mi docinał że będę pampers zmieniać a jak na zajęciach uczyłam się to robić na manekinach to czułam taką radość że chciałam tak bardzo dokończyć niestety na egzamin poszłam w wielkim stresie gdyż mój tata przed egzaminem zrobił mi awanturę i zamiast skupić się na pytaniach to myślałam cały czas o awanturze i zabrakło mi dosłownie dwóch punktów ale świadectwo mam zapewnione gdyż mieliśmy też egzamin przez internet w domu średnia ocen 3,5 nie wiem boje się że ojciec znów mi nie odpuści a on jest trochę agresywny jak mu coś nie pasuje. Jestem zła o to bo jak nic ze swoim życiem nie robiłam i spałam całymi dniami to krzyczał że nic nie robię a jak zaczęłam coś działać to to że nnie po jego myśli ale to moje życie on tego za mnie nie przeżyje
Iwa-Iwa Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Gosława mam terapię i chodzę do ośrodka dziennego ale jak się całe życie słyszy krytykę na kazdym kroku to czasami nadchodzą dni gdzie już nie mam sił ale dziś właśnie będzie dzwonila moja terapeutka i postaram się już tu nie pisać o swoich problemach,
Iwa-Iwa Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Gosława dzisiaj rano wpadł mi do głowy pomysł że wcale ojcu nie muszę mówić czy się uczę terapeuta zajęciowy to jednak trudno ale jeszcze jest w rekrutacji technik masażysta a znam takie osoby co sobie dorabiają masując ojciec wcale nie musi wiedzieć a ja naprawdę jak poszłam do szkoły to wyszłam do ludzi takie cudowne osoby poznałam i nawet im nie mówiłam że się leczę jutro składam papiery bo dziś to muszę być pod telefonem bo terapię mam a tobie dziękuję że tak do mnie masz podejście to mi dało dużo do myślenia to moje życie i ojciec za mnie go nie przeżyje
Iwa-Iwa Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Gosława jeśli mogę to oczywiście że napiszę ale nie bój się nie będę przy tym nachalna :) i nie będę tego nadużywać :)
Leszczym Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Ja bym tak ten wiersz widział:))) ;))) To tylko propozycja. Trzymaj się!!! Kawa o poranku smakuje najlepiej ciebie ukochany pragnę widzieć częściej jestem, kocem przykryta czekam w poczekalni czekam na tę jedną chwilę gdy ty znowu będziesz przy mnie chciałabym jak dawniej jeszcze muszę cierpliwie tęsknota jest niczym zegar wskazówki potrzebują czasu widzę jak tarcza zegara daje znać że za parę godzin będziemy tu ty i ja lampka świetliście w pokoju świeci się jak twoje oczy tamtego wieczoru za każdym razem widzę w nich fajne iskierki iskierki miłości fajerwerki młodości od dawna wiem jakie błędy w przeszłości popełniłam nieopatrznie nie doceniłam twojej dobroci och ech ach wybacz twoja lwa Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Leszczym (wyświetl historię edycji)
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Leszczym a wiesz że twoje wykonanie mi się bardziej podoba pozdrawiam
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 Wstawiam na bloga to co poprawiłeś @Leszczym
M_arianne Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Iwa-Iwa Ta kawa o poranku czarna, i czarny chleb, czy taka bardziej latte? Dobrego dnia.
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @-Marianna__ rozpuszczalna z mlekiem, karmelowa przepyszne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Iwa-Iwa Ależ dziękuję;) Podoba mi się Twoje podejście do wierszy, a w tym wierszu możnaby jeszcze całkiem sporo poukładać i dodać. Kawa mi się podoba, lubię ją;)) Uważam Też, że forum poezja.org jest świetnym lekarstwem;))
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Leszczym ja tu się czuje jak bym Was znała całe życie, a nie widzę nikogo w realu lubię tu być tu odrywam się od rzeczywistego świata a Twój poprawiony wiersz jest na blogu www.blogzycze.wordpress.com i pisze kawa poprawiona wersja www.blogzyczen.wordpress.com
Rekomendowane odpowiedzi