Somalija Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) odszedłeś od słów odparowane bliskością kryształy w moich oczach nagłym odmętem chłoną patrzę smutna całą sobą w nocnych miesięcy pustkę ognia ofiarnego sadzą wrzeszczki pazurami wołam tobą brzemienna Edytowane 15 Stycznia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
Antoine W Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 @Gosława no tak, z czarnej porzeczki.... i smutaśnie znowu.... 1
Somalija Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) @Gosława @Antoine W Soczek... porzeczkowy, bardzo chętnie, ale pozwolicie, że rozcięczę go czystą, bo sam sok strasznie farbuje zęby Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Aaa... i nie do końca smutno, ponieważ zakochana kobieta, to przecież dzika bestia . Dziękuję za odwiedziny i komentarze . Edytowane 15 Stycznia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 Tekst niezły, ale tego soku, to nie rozcieńczaj ;)
Somalija Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 @Franek K hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , czystą wodę miałam na myśli, nie doprecyzowałam, bo późno było . Pozdrawiam, niestety już mam pozytywny wynik, bezobjawowo. @Kot to z tych słów, równie pięknych, jak ,,przeźrocze", z czasem niestety zmienione na ,,slajd ". Ciekawostką jest też to, że ma pięć spółgłosek po kolei .
Gość Radosław Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 Ostra jesteś w tym pisaniu i konsekwentna ;)
Somalija Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 @Dag Nie mów tak. Masz intuicję, empatię i swoją wewnątrzną lirykę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Radosław Cześć @Radosław dziękuję, za czytanie i serduszko. Radku, Ty mnie czytasz od początku i dość często. Dziękuję Ci.
Tomasz Kucina Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jakie piękne porównania i ta brzemienność wykreśla zakres tej subiektywnej potrzeby wrażeniowo i cieleśnie. Super. Jeden z twoich najlepszych tekstów.
Somalija Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Tomasz Kucina hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale mnie zawstydziłeś . Wiesz, ja jestem raczkującą pisywaczką, ale dziękuję . 1
Tomasz Kucina Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam zawstydziłem ;)), napisałem jak poczułem ;) Wszystko co wchodzi w zakres tego wrażenia jest zapłodnione twoim efektem słowa, ty je dopieściłaś. Pozdrawiam Aga :) Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Somalija Powrzeszczała i przestała, za odmienność Tobie chwała. Miłego wieczoru, tylko nie wrzeszcz na mnie.
Somalija Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @[email protected] a dlaczegóż by nie Grzesiu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , wolisz szeptuchy? Zaraz wpadnę do Ciebie na priv, bo znalazłam tę książkę z wierszykami dla 2-latków .
[email protected] Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Somalija Aleś mi metrykę wystawiła. @Somalija Wolę lamparty niż Lemparty. @Somalija Po co mi szeptuchy jakem przecież głuchy. Miłych snów Ago. 1
Gość Radosław Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 @Somalija Tak, piszesz o relacjach. Bez ogródek, ale też nie wykładasz kawy na ławę. Trzeba się nad tym posiedzieć trochę ale myślę że kilka bardzo ciekawych utworów spokojnie można wybrać. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi