w kropki bordo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) chciałabym kiedyś obudzić się w środę bez krystyny jandy na zakręcie pająka we włosach który liczy do trzech razy sztuka a mnie stać tylko na dwa poronienia w roku bez agnieszki i jej czystej obudzić tak po prostu zaparzyć kawę zrobić zupę nic bosą stopą psu na śniadanie 100121 Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 7
w kropki bordo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @Wątpicieldzięki za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wątpiciel Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @w kropki bordo Nie ma za co. Bardzo poruszający wiersz, dający do myślenia. Chciałem coś napisać w komentarzu, ale nie wiem co. W każdym razie nadal mi siedzi w głowie ten utwór. Pozdrawiam :) 1
w kropki bordo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @Wątpiciel Dziękuję :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @w kropki bordo Wiersz wciągający, wiele niedopowiedzeń, ale i wiele podpowiedzi. B. się to podoba. Szarada, ale nie szarada :)) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest to! AGNIESZKA OSIECKA, JANDA. Ile tu się dzieje a później Peelka. Suuuperowo. Wiersz cudo. O mijaniu czasu, tu trochę zaburzony Po prostu - wkradł się błąd. Pozdrawiam J 1
w kropki bordo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) @Justyna Adamczewska Dziękuję :) Zdecydowałam się na wielość....Janda Osiecka...bo są wieloznaczne :) poronienia...bo są bliskie kobietom, które to przeżyły... nazywać rzeczy po imieniu, lubię po prostu :) dziękuję za komentarz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 12 Stycznia 2021 przez w kropki bordo Się posłuchało...i się poprawiło te byki, bo wstyd. (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybacz, ale popraw wyraz poprostu, na po prostu, dzięki 1
w kropki bordo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @Justyna AdamczewskaAdamczewska........ już Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @w kropki bordo @w kropki bordo No i git. :)) Ale też w wierszu: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po prostu 1
w kropki bordo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @dot. no tak... rodzą się błędy...w komentarzach...dla kogoś takiego jak ty, który/która nie pisze ino komentuje... mogą urastać do ....Ho Ho Ho i hi hi hi...kto nie pisze ten nie ryzykuje....popraw sobie słomę w butach... :)
w kropki bordo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @dot. I wzajemnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Wątpiciel @huzarc @Justyna AdamczewskaAdamczewska @Karina WestfallWestfall @Somalija dziękuję za
w kropki bordo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Gosława Dziękuję :) ja to już nic nie wiem i chyba lubię ten stan Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystkiego najlepszego w nowym @8fun dzięks
Czarek Płatak Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 Może trzeba zrezygnować z TV? :D 1
w kropki bordo Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2021 @Czarek Płatak właśnie, że nie oglądam...ta Janda i Osiecka, to trochę w innym kontekście Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super, że wpadłeś, dziękuję
beta_b Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gorzkie, z elementem masochizmu. A cały wydźwięk, z pozycji PL-kobiety: chciałabym nie mieć tylu kłopotów. (Ja też). Pozdrawiam, bb 1
w kropki bordo Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 @beta_b Dziękuję za komentarz :)
Rekomendowane odpowiedzi