szept wiatru Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Zyłem z głową w chmurach, patrząc daleko za widnokrąg Nie widząc tego co tu i teraz Nie patrzyłem pod nogi i to był mój błąd Potykałem się o codzienne, brudne sprawy - Tak - to była moja pomyłka Zbyt wcześnie chciałem dorosnąć Wyrwać się z tego bagna A tylko straciłem energię i czas. Nie silę się na rymy - za słaby na to jestem Zresztą - po co one? Tylko wprowadzają chaos Do i tak nieuporządkowanej prozy Brak rymu, brak rytmu, brak ładni i składni. Warszawa, 7 stycznia 2021 Edytowane 15 Stycznia 2021 przez szept wiatru (wyświetl historię edycji) 5
Wątpiciel Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Utożsamiam się z podmiotem lirycznym. Podobają mi się przemyślenia i to niesilenie się na rymy i zachowanie rytmu. Plus za szczerość. Usunąłbym tylko te nawiasy. Pozdrawiam :) Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Wątpiciel (wyświetl historię edycji) 1
huzarc Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Bez rymu nie ma reżymu, Bez rytmu zaś algorytmu...:) 1
Gość Franek K Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 A ja się nie zgadzam. Rymy porządkują chaos. Howgh.
szept wiatru Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 @Franek K Indianin? ;-)
Gość Franek K Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @szept wiatru Sercem zawsze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi