Ten utwór został doceniony przez użytkowników. joanna53 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Fala uderza o brzegi wciąż nowa nowa i nowa wód kolejnymi rzędami i mewy przepiękna jest mowa A słońce zachodzi czerwienią gdzie morze styka się z niebem kamienie w piasku rumienią jak dobrać mam słowa już nie wiem A morze szumi i szumi ktoś szuka kawałka bursztynu być może znajdzie na plaży to piękno zaklęte w kamieniu Przecudne miejsce na ziemi jak okiem sięgnąć jest woda tak chciałabym spojrzeć raz jeszcze na Bałtyk którego mi szkoda Edytowane 5 Stycznia 2021 przez joanna53 (wyświetl historię edycji) 11
Karina Westfall Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @joanna53 Pięknie Joanno. Ja też tęsknię za Bałtykiem. Miłego dnia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest OK. Trochę dziś ciemniejszy przy ujściu Wisły, ale ok. Pozdrawaim
iwonaroma Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Lubię nasz Bałtyk. Kochane morze. Pięknie Joasiu go oddałaś. Może tylko 'przecudne miejsce na ziemi' ? Bo ciut wcześniej masz 'piękno '. Pozdrowienia :)
Rekomendowane odpowiedzi