Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) czego więcej jest marzeń czy gwiazd co nam bliższe ocean grzechów czy morze prawd co bardziej cieszy cień czy słońca blask a może jest tym zwykły ludzki ślad to w nim ukryty uśmiech łzy oraz fałsz - to one są najbardziej bliskie nam czegóż więcej któż to wie skoro każdego dnia nowe jest obok nas Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
huzarc Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Między dylematami a tęsknotami rozciąga się ten ludzki ślad, a poezja nieoznaczoną granicą określa jego rubieże. Pozdrawiam:)
duszka Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, chyba najbliższe nam i najbardziej ludzkie jest zagubienie lub gubienie się... Z dwojga "złego" wolę to drugie, bo brzmi bardziej "chwilowo"... Pobudziłeś mnie do samorefleksji - dziękuję :) I pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zgrabnie powiedziałeś - cieszy mnie to - Pozdr. Cieszy mnie twój komentarz - czuć w nim szczerość za którą dziekuje. Miłego dnia życzę. @Karina Westfall - @Kot - @Andrzej_Wojnowski - dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi