Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Skoro jest Henryka w roku razy kilka na pomysł starczyła mi zaledwie chwilka co też wymyśliłem chcielibyście wiedzieć a więc już wyjaśniam, nie zamierzam siedzieć w domu trzeźwy kiedy moi imiennicy nie tylko z osiedla ale w okolicy no może nie wszyscy ale po większości dzień swego patrona obchodzą w trzeźwości i chyba ze strachu bo jaśnie małżonka nim chwycą kieliszek pod nosem już chrząka a wzrokiem zabrania pod groźbą odstawki więc nikt z imienników nie tyka karafki lecz ja mam charakter, że pożal się Boże jak menel spaczony dlatego więc może nie słucham małżonki i w kwestii wódeczki jak ona zabrania to ja z innej beczki rzeczowo jak jakiś profesor z Sorbony wyjaśniam małżonce że jest prawem żony grymasić i gderać lecz nie zakazywać gdy mężuś zaczyna wódeczkę spożywać.
Gość Franek K Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 W tym odwieczny jest ambaras, Ciągle wszystko po staremu. Facet wszak pochodzi z flaszki (Marsa). A kobieta jednak z menu (Wenus) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @Franek K Choć pociągnąć lubię z flaszki to na marsa się nie wdrapię jakoś tak mi nie wypada brr telepie mnie i sapię. Wenus to jest inna bajka dla dorosłych nie dla dzieci każdy chciałby na niej leżeć a szczególnie my poeci. Ja wysłałem swoją misję i już po planecie łażą rozglądając się za knajpką i rozległą dziką plażą. Serdecznie pozdrawia Henryk I - dadaista :)
Rekomendowane odpowiedzi