Dekaos Dondi Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) przy grobie tu w umyśle jest toni obecny długi czas napis ten co tak boli zasłania realny świat w skrawek barw trudno tak niedawno jeszcze był wspólne dni twarze też czy wróci do nich znów a gdyby rozśmieszyć nagle śmierć mówiąc jej za chwilę zabiję cię twoją kosą przetnę rozłąki dar może chociaż spróbować ją pokonać napis ten diamentu biel przemienia w lśnienie łzy szybuje w błękit poza czas jak kiedyś w czasie snu blisko nieba imię nazwisko to przenika tajemna moc może tam życie lepsze jest wietrze co o tym wiesz przy grobie tu myślą ciałem jest obecny długi czas czy wierzyć ma że spotka ciebie znów gdzie jesteś któż to wie a jeśli tam gdzie umarł czas nie wracaj do cierpień swych czy warto znów na takim świecie umierać drugi raz a gdyby rozśmieszyć nagle śmierć mówiąc jej za chwilę zabiję cię twoją kosą przetnę rozłąki dar uwierz nigdy nie wygrasz z nią tej gry Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Dekaos Dondi (wyświetl historię edycji) 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 @Dekaos Dondi Brakuje mi w Twoim wierszu znaków interpunkcyjnych. Poza tym niektóch fragmentów nie rozumiem. A szkoda, bo tematyka ciekawa, zwłaszcza tytuł i wersy; Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłego wieczoru. J.
Dekaos Dondi Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 @Justyna Adamczewska Justyna Adamczewska↔Dzięki:)↔Szczerze mówiąc, nie lubię tłumaczyć, co miałem na myśli. Chyba ciekawiej, gdy każdy rozumie po swojemu↔zdaniem mym rzecz jasna. Tekst nieco do linii melodycznej↔Epitaph↔King Crimson↔ten klimat mi pasował:)↔Pozdrawiam:) I też miłego wieczoru życzę:))
Rekomendowane odpowiedzi