jazzkółka Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 w tłumie szukam Twojego szeptu mów do mnie jeszcze nawet jeśli dzisiejszy dzień jak wczorajszy śnieg zmęczony padaniem na twarz a zwierzęta i prezesi u żłoba zawodzą podobno ludzkim głosem /zapach siana taki nęcący/ przyjdź niech przytuli nas nadzieja przełamana opłatkiem 5
barth Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 To bardzo ładny i optymistyczny wiersz, mimo smutku, a nawet pewnej beznadziei gdzieś w tle. I nie mam na myśli tych nieszczęsnych prezesów, którzy mi tutaj z początku wadzili, psuli klimat, hehe... Ale niech mają za swoje ;-) I ja zapewne nie potrafiłbym się powstrzymać ;-) A może i taka, hm, dygresja czyni utwór ciekawszym :-) Tylko gwoli sprawiedliwości, hehe, zwierzątka (wiem, wiem, że to celowe zestawienie) chociaż z dużej litery bym napisał ;-) Pozdrowionka :-* 1
jazzkółka Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 @barth Bo, gwoli "prawa i sprawiedliwości", miał tu być pojedynczy "prezes" xD Miłego wieczaru! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Czarek Płatak Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @opal Szczególnie podoba mi się ten klimat zanurzenia tych dwojga w świętach. Jakby tylko oni byli, wszystko inne obok. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi