jan_komułzykant Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 nowy most w Warszawie nam wybudowali no wy tak po prostu teraz prosto z mostu każdy będzie walił zas… mucony Kolektor 3
violetta Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 życzę nowej dziewczyny i wesołych Świąt. 1
beta_b Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 Mi pasuje, zwiedzałam rozjazdy. ;) Współczuję jedynie kierowcom na Przyczółkowej. ;) Ściskam Cię Janku ciepło. 1
Gość Franek K Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 Ale tak do rzeki? Bez ogródek?
jan_komułzykant Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 @valeria nie powiem, całkiem ciekawa koncepcja. :D Wesołych Valerio Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oby nie za mocno, rozumiesz te 12 potraw, może być bum-bum… Wesołych Beciu, ściskam gorąco :) no tak, bez owijania w bawełnę, normalnie z grubej rury :D Wesołych Świąt Franku
Gość Franek K Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) @jan_komułzykant Ja bym jednak w coś owinął, bo gie w papierku ma jednak inny wydźwięk i rozrzut Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 @Franek K oj, to dobrze, że napisałem prosto z mostu, a nie między oczy
Leszczym Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 @jan_komułzykant Każdy tak dosadnie, dosłownie i w niepokojącym celu:) Wszystkiego dobrego ;) Świetne!!! 1
Antoine W Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 @Franek K poprawimy mu? "tak po prostu teraz z mostu każdy będzie walił"
Gość Franek K Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 @Antoine W Ale rękawicą owiniętą w ba-wełnę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie da się - zazwyczaj "prosto z mostu" się "wali", i 'teraz' i wcześniej też ;) Dzięki. o-ba? Oby nie naraz ino na raz, chociaż. ;)
Rekomendowane odpowiedzi