Pan Ropuch Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) a ty możesz być kim chcesz możesz... najwyżej nazwą ciebie dziwakiem spojrzą krzywo za tatuaż na czubku głowy a ty możesz być kim chcesz możesz... ulica szara dziesiąty rok tak samo ubrani ludzie tak samo nieuśmiechnięci jotka w jotkę kropka w kropkę a ty możesz być kim chcesz możesz... mam pomysł na siebie warty garści kłaków jestem nieprzyswajalny zawsze chciałem taki być a ty możesz być kimś kim chcesz? Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 2
Gość Franek K Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Panie Ropuchu, dobrze żeś Pan jest, ale ten tytuł za bardzo misię kojarzy z pewnym panem, którego osobiście nie trawię. Dwie uważki (od Bronki): raczej czubek niż czybek (chyba że to zamierzone) i chyba warty kogo? czego?; czyli garści. Pozdrawialski. F.K. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Pan Ropuch Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 @Franek K Ta Bronka ma sonar jak Nautilus ;) Dzięki i odzdrawiam! Korekty naniesione... Ej tam! z tym Panem, dzięki niemu bądź co bądź, ta fraza została zakodowana od kilku milionów głów począwszy po przeglądarki internetowe i na słownikach skończywszy :D :D :D Pozdrawiam Pan Ropuch
Gość Franek K Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 @Pan Ropuch Dobrze jest, jak jest :)
Gość Radosław Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Dobre przesłanie, dobrze się czyta. Pachnie mi powrotem w dobrze znane miejsca ;). Pozdrawiam.
ais Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Bronka Franka chyba podkradnięta komu innemu z tego, co kojarzę, ale już się zamykam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze było tak, że człowiek mógł być kim chce, pod warunkiem, że będzie chciał być taki, jak inni. Wszelkie przejawy odmienności były tłamszone w zarodku. Widzimy to na przykładzie Poetów Wyklętych. Za kilka dni wszystkie świętoszkowate japy będą życzyły Wesołych Świąd, ale juz następnego dnia zatłuką pałami jakiegoś odmieńca, który chciał być sobą. Globalizacja problemu przeraża, bo nic się w tej kwestii nie zmieniło od wieków. Pozdrawiam 2
Rekomendowane odpowiedzi