Lidia Maria Concertina Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Mogę. Leżeć w tiulach i kokardach środkowych Brazylii Cuchnąć nieświeżym seksem w bagażnikach z wanilii Zostaw! ... Mnie tym natchnieniom, które jeszcze mają pracę Tlą się, iskrzą, śmieją - pod myślowym pułapem Będąc. Z tobą, wiem, że zawsze będę sobą Lat dwadzieścia w tą, w tamtą... Zdrowo - bo oboje nosimy na sobie... wiek. A sto lat jest przecież mocno postarzającą ozdobą ... Krzycz! Walcz i wiedz, że kocham cię pod wszystkimi drogowskazami świata Cytadela "Miłość''... ...To tam jeszcze coś lata? 1
Annie Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bagażnikach z wanilii? Albo czegoś nie kojarzę albo jest tylko do rymu, w każdym razie zmysłowo :) 1
ais Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 @Lidia Maria Concertina Mimo, iż nie te rejony, to mam skojarzenia z Humphreyem Bogartem. Z dusznym klimatem hotelowych pokoi bez klimatyzacji, nasiąkniętych lepką miłością... :))) 1
Rekomendowane odpowiedzi