w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 jesteś na górze przycinasz krokwie słuchając radia zet jestem na dole lukruję pierniki słuchając piły tarczowej ostro słodki wieczór w ustach kocia sierść w pamięci nie powiem 121220 5
Antoine W Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 bardzo wieloznaczne i bardzo zwykłe, życiowe, w dobrym znaczeniu (i nie ["powiem"] musisz mówić) ;) 1
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Antoine W Dziękuję, bo tak mi się napisało, przy pierniczkach :) Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @w kropki bordo - taki jakby osobisty. Czy się mylę? bb 1
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @beta_b bb się nie mylisz, całe palce umazane w lukrze :))))) @dot. Wszystko dobrze :) Dziękuję i pozdrawiam :)
Gość Franek K Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 krzątam się na sofie ty leżysz w kuchni pracowicie-leniwy wieczór koc śmierdzi psem albo pies kocem wspominam onegdaj
beta_b Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) @w kropki bordo zwróciłaś mi niedawno uwagę, że wątków osobistych nie cenisz. "Zdaję się, że piszesz o swoich własnych przeżyciach....upss...trudno to komentować....wierszowanki...rymowanki...odpadam. Stawiam lusterko - robisz to sama. Po co w ten sposób ooceniać? bb Edytowane 12 Grudnia 2020 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 1
Antoine W Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @w kropki bordo No tak, "przy pierniczkach" i znowu wieloznacznie ;) Ach co za dzień ;) 1
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) @beta_b bb każdy mój wiersz jest osobisty, tyle że staram się im nadać formę uniwersalną, przez co tracą prywatność....ja jako autorka schodzę na plan dalszy...to co pisałam na temat twoich ostatnich wierszy wiązało się z tym, że napisałaś, że jesteś chora i wprost pisałaś o chorobę, trudno wtedy odnieść się do tekstu... przepraszam. Ps. Jeden z moich najbardziej osobistych i prywatnych tekstów na tym portalu czyli " fatamorgana" potraktowalaś obcesowo ........ Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @joanna53 Dziękuję :) Edytowane 12 Grudnia 2020 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji)
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Antoine W Dziękuję, dzień jak dzień.....:)
Leszczym Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Przepraszam za przekleństwo, ale ten wiersz jest, a zresztą bez przekleństwa, fantastyczny:) 1
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Leszczym Przepraszam za przekleństwo....ale dziękuję :) 1
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @dot. Kwestię wiary zostawiam tobie :)
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @dot. Spadaj na drzewo trollu, albo napisz coś Skowronku...:))))
Somalija Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @w kropki bordo Cześć, dość dobra próba opisania ,, rodzinnego kosmosu". Choć moich komentarzy nie cenisz, to dużo złapałaś. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Somalija Dziękuję :) Czy cenię, czy nie... to dużo złapałam, czyli, że co....? Bo nie bardzo rozumiem...
Gość Franek K Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Cenię autoironię, więc szacun, ale sama wiesz, że to nie wiersz, a raczej wpis do pamiętnika. Czyż nie? A poza tym, to zabrakło oryginalności w tytule ;( Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
8fun Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ten wiersz mi się nie podoba. Dziękuję. 1
Somalija Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 @w kropki bordo w sensie uchwyciłaś, wątki damsko-męskie, społeczne i słodkie piekło czterech ścian. 1
Rekomendowane odpowiedzi