w kropki bordo Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) kości rzucane o ścianę to taka gra w oswajanie chłodu im bardziej rzucasz tym bardziej nie potrafię zliczyć do trzech mam lat sto pięćdziesiąt pięć i niejedną twarz ze swojej zdarłam do krwi czy boli pytasz przy porannej kawie nie nie boli grzeczna dziewczynka mam lat sto dziewięćdziesiąt pięć nie stoję na wysokim balkonie nie jestem już nią 091220 Edytowane 10 Grudnia 2020 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 2
fregamo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 @w kropki bordo W kropki bordo. Pozdrawiam. Ps. Kto kościami rzuca o ścianę...xd 1
w kropki bordo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 @fregamo Dziękuję....ten kto szuka zaczepki....? Pozdrawiam Cię równie serdecznie :) Dzięki za serducho Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 @w kropki bordo @w kropki bordo powiem Ci głośno, czytałam Twój wiersz kilka razy i za każdym razem był inny. Chyba sama nie wiesz, co ,,autor miał myśli ?" . Szanuj czytelnika swojego, bo ciężko znaleźć kolejnego... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
w kropki bordo Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @Somalija Och.... aż kilka razy???? Bardzo mi miło :) Chyba jednak wiem.... swoją drogą, od czasu, do czasu próbujesz mi w komentarzach trochę utrzeć noska, średnio ci to wychodzi, ale próbuj, trening czyni mistrza !!!! Miłego weekendu :) Dziękuję za komentarz i odwiedziny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @w kropki bordo dziękuję, jestem stabilna emocjonalnie, nie muszę się doładowywać w taki sposób. Każdy na swój sposób na przetrwanie, ja preferuję silne osobowości. Nic u Ciebie dla mnie. Pozdrawiam. Do następnego czytania Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Czarek Płatak Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zadziwiające. Ja w swoim ostatnim bazgrocie pierwotnie, bo zmieniłem też zdzierałem sobie skórę z twarzy. Telepatia, czy ki diabeł. Pozdrawiam 1
w kropki bordo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Czarek Płatak Dziękuję Czarek, żeby odpowiedzieć potrzebuję więcej czasu.... odpowiedzieć na wszystko :) może jak skończę pierniki :) Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi