jazzkółka Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) bełt zmącony cukrem słodki wodamącik pcha pod nos ten sam bukiet zwiędłych pnączy too many too many nuda? do zabawy! Bul! omasta z uśmiechu klei się do twarzy chlasta mysi zapach strychnina miraży too many! too many! tumany tu mamy bul ból BÓL "Zawiść to zazdrość jadowita" T. Jastrun Edytowane 13 Grudnia 2020 przez opal (wyświetl historię edycji) 4
Gość Franek K Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Ładnie się zabawiłaś słowem. To lubię :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Witam - ból to ból ale ten mi sie podoba. Pozd. 1
jazzkółka Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 @AgrafkaAgrafko, dziękuję Ci za komentarz. Nie, to nie piosenka. Nie nadaje się do śpiewania (może ew do zawodzenia/wycia), stąd te poszarpane wstawki. I tak, wiem, o czym piszę. Wygrałam z prześladowcą sprawę z art. 190a KK § 1 (m.in.) Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Czarek Płatak Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Mnie podoba się bez zarzutu. Pierwotnie nawet mnie rozbawił, bo nie zauważyłem taga. Wpółczulskie peelowi
Rekomendowane odpowiedzi