Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) On jest głodny już od rana, Gdy otworzysz tylko oczy, Już domaga się śniadania. Ciągle wielki głód go toczy. Rankiem bardzo jest aktywny Ten podstępny czasozżeracz, Więc nie możesz zdążyć z niczym, Gdy do szkoły się wybierasz. Kiedy wracasz jest tak głodny, Twej uwagi, że czasami Masz wrażenie, że zjeść mógłby Nawet konia z kopytami. Kiedy sobie obiad zjadasz On wciąż wierci się na stole. Bo najbardziej cierpiał z głodu, Gdy bez niego byłeś w szkole. I to wcale nie są żarty. Bo ogromny ma apetyt, Ciągle chodzi nienażarty, Tyje w oczach też niestety. Po kolacji, gdy spać pora, Sytuacja się pogarsza. Jak nakarmić głodomora? Wciąż mu kiszki grają marsza. Gdy zasypiasz z nim przy uchu, On już czeka na pobudkę. Słychać jak mu burczy w brzuchu, Chciałby schrupać, choć minutkę. Czas najwyższy go odchudzić. Jeśli tego nie zrobicie, Wnet was w nocy zacznie budzić I wam pożre całe życie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Pomysłowe i oryginalne:). Pozdrawiam
Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Marek.zak1 Dzięki Marku. Też mi trochę czasu zjada niestety :( Pozdrawiam :) @dot. Też ładnie. Możesz. Po to powstał Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @dot. Czekam więc..., choć jeszcze przy tym wierszyku chyba podłubię :)
Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @dot. Problem to dosyć złożony, Nie do rozstrzygnięcia - sądzę. Co największym jest bogactwem, Czy to czas, czy też pieniądze?
Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @dot. Odpisałem dwuwierszem, ale wyszedł z deczka sprośny. Wyślę na priv :)
WarszawiAnka Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Z wszech miar godne rozpowszechniania! :) Pozdrawiam
Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @WarszawiAnka Dziękuję za miłe słowa i serduszko :) Pozdrawiam. FK.
WarszawiAnka Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @WarszawiAnka Uśmiech dziecka, i nie tylko, zawsze w najwyższej cenie :)
Stary_Kredens Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 @Franek K i wam pożre całe życie , zaimek przed czasownikiem i moim zdanie lepiej brzmi, no ale tak to super rymowanka - dobre i trafne kredens
Gość Franek K Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 @Stary_Kredens Tak miałem na początku, ale zmieniłem, bo mi się wydawało, że tak jest lepiej..., ale chyba masz rację. Dziękuję i pozdrawiam. FK.
_Marienka_ Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 @Franek K Dodam tylko tę uwagę, że "czasożer" ma czujniki. Możesz w każdej sytuacji poczuć macki, i przytyki.
Gość Franek K Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 @_Marianna, A poza tym lubi śledzić. Zawsze cię zlokalizuje. Godzisz się człowieku na to, Że cię obserwuje "wujek" (google). Dzięki Marianno i pozdrawiam. FK.
Gość Franek K Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) @dot. Chyba muszę tego mojego bohatera przechrzcić :) Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 @dot. Może jednak zostanie czasożerem. Pomyslę...
Gość Franek K Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) @dot. Super :))) Można liczyć na jakąś gratyfikację? Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 @dot. Oczekuję propozycji ;) @_Marianna, A po co ta procedura?
Rekomendowane odpowiedzi