JAPA Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Tęsknota CzwartaCzasem napada mnie nieprzewidzianie Jak cegła z dachu spadająca rozbija głowę od środkaJak uderzenie młotka Wszystko już dawno minęło Zupełnie pozamiatane Tylko pamięć czasami wpada w ten opęntany tanieć tesknię wiecintensywnie można by rzec niesłychanie by w końcu zapomniećzupełnie i zjeść spokojnie śniadanie. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Ja tam nie przestaję tęsknić, nawet po śniadaniu, i dobrze się z tym czuję. Tęsknić za wieloma rzeczami, chwilami... Nigdy chyba nie przestanę, a Twój utwór w dodatku jeszcze mi o tym przypomniał. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
JAPA Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Wędrowiec.1984 Wiesz są niektóre wspomnienia które, wolałbym zapomnieć, bo nie pozwalają mi iść dalej.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @JAPA też tak mam ale więcej mam takich, które już na zawsze chcę zatrzymać.
JAPA Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Wędrowiec.1984 No tak, mam to samo ))
Rekomendowane odpowiedzi