Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Palindrom - (...) - 345

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @BożenaJoanna Dziękuję za „ wizytę” i tak ważną w tych czasach świadomość.Ostatnie Twoje zdanie ( mam nadzieję że bezpośredni zwrot nie uraża) uświadomiło mi jak ważna jest świadomość …że po drugiej stronie „ pióra” jest człowiek( wrażliwy…szukający…patrzący „Poezją „ może)…mój drugi tomik(Umowa podpisana tydzień temu) właśnie o tym też „ stanowi”( jakoś taki niepoetycki zwrot mi przypasował-:)….dziękuję za jak mawiał Błoński „ potrzebę zmiany warty” i skoro jest wrażliwość i świadomość wagi słowa nachylajmy się nad” warstwami lier” z miłością….i pozdrowieniem od

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Wiesław J.K.   Tak i aby tak było - trzeba non stop uświadamiać Polki i Polaków i Obywateli Polskich, a Donald Trump nie jest dobrym przykładem - jeśli wycofa amerykańskie wojsko z Polski w ramach sojuszu wojskowego, to: powinniśmy zerwać umowy na zakupy amerykańskiego uzbrojenia - to jest pragmatyczny patriotyzm - bezwzględna gra interesów - elastyczność ekonomiczna i gospodarcza, zawsze możemy zamówić uzbrojenie w Rosji, Indiach i Chinach, proste i logiczne?   Łukasz Jasiński 
    • @Jacek_Suchowicz Szacunek dla najpiękniejszego stworzenia na ziemi - dla kobiety!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @violetta   Trzeba obserwować geopolityczne ruchy taktyczne i jeśli miałoby w Polsce dojść do wojny - pierwsi uciekają ludzie najbogatsi, jak widać: nikt z Polski nie ucieka - wszyscy walą do Polski oknami i drzwiami i oknami, dodam bardzo ważną rzecz: zanim wybuchła wojna na wschodzie Polski - Narodowy Bank Polski zdążył siedemdziesiąt pięć procent rezerw złota zabezpieczyć w Banku Anglii i Federalnej Rezerwie Walutowej, nomen omen: dlaczego nie w Europejskim Banku Centralnym, Banku Światowym i Międzynarodowym Funduszu Walutowym? Te rezerwy złota: należą do pani i do mnie - do wszystkich Polek i Polaków i Obywateli Polskich, otóż to: gdyby teoretycznie wybuchła wojna w Polsce - dzięki zabezpieczeniu rezerw złota - mielibyśmy za co odbudowywać naszą Ojczyznę - Polskę, proste i logiczne?   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dobrym przykładem jest obecny prezydent Stanów Zjednoczonych: America first - Ameryka na pierwszym miejscu. I takim hasłem w Polsce powinno być: Polska na pierwszym miejscu - Polki i Polacy i nasza ojczyzna zawsze powinny być na pierwszym miejscu.   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...