kronikarka1000 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 obietnicami wciąż własny umysł karmię zauroczona zjawiskami natury w pędzie zawrotnym mijanych zdarzeń czuję ich obojętność sumarycznie ponurą z kalendarza dzień wytacza się nachalnie choć nieproszony dnem do góry wywraca kierat codzienny ambitnie brzmiący praca
8fun Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, dlaczego tak jest?
kronikarka1000 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2020 @AgrafkaWitaj Agrafkoa, taka już jestem i tak piszeę o sobie . Może jestem tworem technicznym. Myślałam, że już o twszstko o mnie wiesz... Dziekuję za wypowiedź i pozdrawiam.
8fun Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja o tym wiem, a pytam, bo z twojego postu wywnioskowałem, że możesz nie wiedzieć.
kronikarka1000 Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @Agrafka Dzień dobry, dziękuję za naukę pisania ; 'wierszy'? Zauważyłam, że w Twoim komentarzu - jej pierwotnej postaci zaszły zasadnicze zmiany. Znikły niektóre zdania (m.n o sztuczności mojego tekstu itp.). Zastanowie się; może napiszę moje przemyślenia w formie heksametru... Na tej stronie to kolejny raz... Jak to się robi? Możesz mnie tego nauczyć? Pozdrawiam z uśmiechem,
Rekomendowane odpowiedzi